Skip to main content

Véget ért a II. Marcali Társasjáték-kiállítás és vásár

Írta: MMSZK
Megjelent: 2023. november 20. Hétfő, 08:44

cats0841

A Marcali Művelődési és Szabadidő Központ TársasBázis közössége négy napon át várta az érdeklődőket a Kulturális Korzó épületében, ahol ismét a társasjátékoké volt a főszerep.

 

 

Míg csütörtökön és pénteken a klub tagjai és az intézmény dolgozói szervezett csoportok számára tartottak tárlatvezetést és szerveztek játékalkalmakat, hétvégén az egyéni látogatók, családok ismerkedhettek meg behatóbban a modern társasjátékok újdonságaival, ritkaságaival, díjazott alkotásaival.

A társasjátékok mellett a látogatók kipróbálhatták a Művelődési Központ saját fejlesztésű, kisgyerekes családoknak szóló szabadulószobáját, mely a legkisebbek logikai játékokra való érzékenyítését tűzte ki céljául; akik pedig nyomozni szerettek volna, megoldhatták a nyáron 100 napig futó játékkihívás, a Detektívtörténet különkiadását is.

A társasjáték klub tagjai minden este vezetett játékalkalmakkal várták az összetettebb játékok iránt is érdeklődőket, a Régió Játék támogatásával pedig társasjátékvásárt is szervezett az intézmény.

A TársasBázis közössége ezúton is köszöni a Marcali Múzeum, a Marcali Művelődési és Szabadidő Központ, a Mindclash Games, a Random Bistro, a Régió játék és valamennyi, a szervezésben önkéntesként résztvevő egyén támogatását, akik nélkül nehezebben valósulhatott volna meg a rendezvény.

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb