Skip to main content

Hikmanosok a Vásárolj okosan projektversenyen

Írta: Hikman Béla Szakképző Iskola
Megjelent: 2024. február 21. Szerda, 18:18

IMG 20240221 123422

A Kaposvár-Somogy Vármegyei Tehetségsegítő Tanács Egyesület Műszaki - Gazdasági Tagozata és a Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Technikum és Kollégium a pénzügyi és vállalkozói témahéthez kapcsolódva a 2023-2024-es tanévben immáron hatodik alkalommal meghirdette a „VÁSÁROLJ OKOSAN!” című országos projektversenyt az érdeklődő diákok körében.

 

 

Az idei téma: A VÁSÁRLÓK BEFOLYÁSOLÁSA - TE DÖNTESZ?

Tudnak-e hatni a kereskedők a vásárlási döntés folyamatára, segítenek-e eljuttatni a fogyasztót a konkrét termék vagy szolgáltatás vásárlásáig?

Az elvégzett kutatómunka eredményeit röviden összefoglalva, maximum 10 diából álló prezentációként kellett benyújtani a kutatómunka részleteit is mellékelve.

A projektverseny két fordulós: a benyújtott prezentációk közül kiválasztott tíz legszínvonalasabb alkotást készítő csapat személyesen mutathatja be projektjét. A bemutatásra minden csapatnak maximum 10 perc áll rendelkezésére. A pályaműveket mindkét fordulóban szakértő zsűri bírálja el, melynek tagjai a tanárok mellett sikeres pénzügyi szakemberek.

A Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskolát idén Lukács Vivien és Nárai Angéla 9.B osztályos tanuló képviselte, akik pályaművét a szakmai zsűri beválasztotta a 10 legjobb prezentáció közé, így részt vehetnek a döntőben, melynek megrendezésére Kaposváron kerül sor március 5-én. Felkészítő tanáruk: Tánczos Gabriella.

Eredményes felkészülést és sok sikert kívánunk a döntőre!

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb