Skip to main content

Nagysikerű Szakma Kiváló Tanulója Verseny Szőcsénypusztán ...

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2011. április 21. Csütörtök, 13:12

_DSC12062011. április 18-20. között Szőcsénypusztán a Széchenyi Zsigmond Szakközép-és Szakiskolában rendezték meg az Erdészeti szakmunkás Szakma Kiváló Tanulója Országos Verseny döntőjét. A megmérettetésen 5 csapat vett részt 20 tanulóval: Ásotthalom I., II., Hajdúböszörmény, Mátrafüred és Szőcsénypuszta. Az összetett versenyen I. helyezést ért el a szőcsényi iskola csapata (Göjtönár Tamás, Kovács Richárd, Lutár Ádám, Tóth Zoltán).

Egyéniben I. helyezett lett Lutár Ádám, II. helyezett Göjtönár Tamás, IV. helyezett Kovács Richárd, VIII. helyezett Tóth Zoltán. A versenyen 6 tanuló érte el a szakmunkás bizonyítvány megszerzéséhez szükséges szintet, ebből 3 fő szőcsénypusztai versenyző (Göjtönár Tamás, Kovács Richárd, Lutár Ádám).

Versenyszámonként Szőcsénypuszta: szóbeli II., írásbeli II., gyakorlat I. helyezést ért el. (fadöntés I., motorfűrész-szerelés-lánckímélő-darabolás I., közelítés I., tisztítás II., vállalkozási ismeretek I., vadgazdaságtan I., növényismeret I.)

A döntő megszervezésében nagyon sok segítséget, támogatást kaptak a Husqvarna és Stihl cégtől, de a marcali cégek, vállalkozások, vállalatok erkölcsi és anyagi támogatása is nagyban hozzájárult a sikerhez. Köszönet a támogatásukért! Fotók: Csernalovics László

   (a galéria kis képekre kattintva érhető el)

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb